Tove Frank

Toves egna ord:

Jag började fotografera redan vid fyra års ålder. Vid sju års ålder hittade jag olika vägar till uttryck även inom dans, musik och teater samt måleri och skulptur. Sedan dess har jag varit verksam inom konsten på olika sätt. Jag ägnade några år som lärare i analogt fotografi och mörkrumsteknik. Musiken och teatern har fått spela vidare vid sidan om men på nåt sätt så vävs det ofta in i mina alster. Jag arbetar med egna metoder både i förarbete och efterarbetet med sina bilder. Det måste följa en energi som känns rätt och som förmedlar det jag känner eller vill kommunicera. En del händer innan bilden tas, en del under fotograferingen och mycket under själva efterarbetet i redigerings fasen. ag använder mig av blandtekniker och jobbar mycket utifrån frekvenser och numerologiska strukturer. Kollage, blandtekniker, fysiska karaktärer, installationer, egenhändigt komponerad musik och andra moment är element jag använder sig utav för att skapa de dimensioner jag upplever och vill förmedla.

Dom flesta av mina modeller är vänner som känner mig och förstår hur vi tillsammans kan bli en förlängning av det jag känner. En del möter jag på vägen och så händer något magiskt som till slut mynnar ut i en ny resa tillsammans. En resa inom och utom. Som livet är. 

/ Tove  

Om våra produkter: 

Alla våra prints och posters trycks i Sverige på ett noggrant utvalt fineart papper. Vårt tryckeri är  kvalitets- och miljöcertifierat och vi skänker en del av vår vinst till organisationer som värnar om vår miljö.

De flesta av våra prints trycks i begränsad upplaga / limited collection.

Tove Frank : Photos d'art poétiques - Beau M Store