Nääsgränsgården

Företagsnamnet är hämtat från den lilla orten Nääs där verksamheten en gång startade. I dag är Nääsgränsgården ett etablerat varumärke med unika produkter som säljs i välsorterade butiker för glas och porslin, presentartiklar och inredning. Allt vi erbjuder är framtaget exklusivt för Nääsgränsgården.

På Nääsgränsgården är vi stolta över våra formgivare. De är konstnärer, kreatörer och hantverkare. Tillsammans tar vi fram svensk originaldesign som görs tillgänglig för många tack vare vår kunskap om hur hög kvalitet till bra pris uppnås. Vi lägger stor omsorg vid såväl materialval som val av leverantörer.

Kanske är Nääsgränsgården allra mest känt för sina unika, och på senare år stilbildande, tomtar. En tomte från Nääsgränsgården har alltid en speciell stil, ett personligt uttryck och framför allt en äkta känsla som många tycker om. Men sortimentet är naturligtvis bredare än så, med inrednings- och presentprodukter för alla högtider, årstider och hem. Påskpynt,  havsblått porslin och maritim textil är några exempel. Vi hoppas att produkter från Nääsgränsgården kommer att skänka glädje under många år.