Posters

Emma Premberg Photo:

Vi på Corner75 är unika med att kunna erbjuda fine art prints från emma premberg photo som endast finns tillgängliga här hos oss och hos emma premberg själv. Trycks på ett högkvalitativt fine art papper här i Sverige. 

Alla fotografier och prints från Emma Premberg har sin egna historia. Många är tagna mitt i ett ögonblick, på en resa, för att skapa ett minne eller vid något annat unikt tillfälle. Känslan av att lyckas återskapa vackra ögonblick genom kameralinsen i form av bilder är det som ligger bakom förtjusningen till fotografering. 

Ni hittar Emma på instagram @emmaprembergphoto eller @emmapremberg


Tove Frank:

Här hittar ni vårt sortiment av vackra posters från Tove Frank. En svensk bildkonstnär som skapar bilder och inredningsdetaljer till ditt hem med mycket inspiration från musik, dans och teater.  

 Om Tove Franks produkter: 

Alla prints och posters trycks i Sverige på ett noggrant utvalt fineart papper. Tove Franks tryckeri är kvalitets- och miljöcertifierat och de skänker en del av sin vinst till organisationer som värnar om vår miljö.

De flesta av Tove Franks prints trycks i begränsad upplaga / limited collection.


Poster VaniMeli:

VaniMeli AB är ett svenskt företag där antirasismen ligger varmt om hjärtat! De står för alla människors lika värde. Rådjuret VaniMeli är i den Nordiska Björskogens värld synonymt med en svensk pojke, och zebran AstoLuina, synonymt med en invandrande flicka. Deras olikheter blir grunden till en villkorslös vänskap där de genom lek och äventyr lär sig något nytt av varandra, varje dag

Poster i storlek 50x70 cm, tryckt på ett matt papper i tjockleken 200g/m2.